Kylie kosmetika ❤ 2 dalis

by - 19:38



Šiandienos įrašas labai prašytas - KYLIE kosmetika. Anksčiau esu dariusi apžvalgą apie pirmuosius Kylie lūpų dažus - Candy K, Koko K, Dolce K bei So Cute lūpų blizgį, jei neskaitėte galite peržiūrėti paspaudę ČIA. Šį kartą apie pačią kompaniją ir lūpų dažų formules nesiplėsiu (nebent formulė bus kažkuo kitokia), nes daug informacijos pateikiau pirmajame įraše, tad paskaitykite jį :) O šiandien labiau akcentuosiu apžvalgą į naujas spalvas.




Prieš jūsų akis du pilno dydžio lūpų dažai bei šeši miniukai iš limituotos kalėdinės kolekcijos rinkinio. Pats rinkinys jau nebeparduodamas, tačiau penki lūpų dažai iš jo yra pardavime (pilno dydžio). Miniukų rinkinius Kylie išleidžia pakankamai dažnai ir spalvos juose vis kinta, tad kažką panašaus įsigyti tikrai bus galima ir prieš valentino dieną. 










Didžiają daugumą labiausiai dominantis dalykas yra tai, kaip šie produktai atrodo ant lūpų. Šiuo metu aš esu tikrai šviesios odos, mano nuotraukose naudotas antras pagal šviesumą Bourjois CC kremas (32 spalva). Taip mano lūpos atrodo be nieko :




MALIBOO Kylie svetainėje apibūdinama kaip šviesi šalto tono nude spalva. Ant manęs ji atrodo labiau tiesiog neutrali, nei šalta. Tai rausvai pilkšva spalva. Formulė lygiai tokia pati kaip mano ankstesniame įraše apibūdinta, skysta, greitai džiūnanti, matinė, ilgai išliekanti. Viena iš mano mėgstamiausių spalvų :)



MOON tai pirmoji spalva iš miniukų rinkinio. Iš tiesų maniau, kad ji bus pati mano nėmėgstamiausia ir gal nenaudojama, nes interneto swatch'uose atrodė įtin pilkai ruda. Iš tiesų bent ant manęs ji atrodo rusvai violetinė su pakankamai nemažai pilkšvumo. Vidutinio tamsumo. Man primena 90-ųjų lūpdažių madas, tokia grunge spalva, bet prie tam tikro įvaizdžio atrodo labai super. Pilno dydžio produkto sudėties niekur neradau, tačiau miniukų formulė šiek tiek kitokia, džiūna taip greitai, kad atrodo net aplikuojasi grynai matinė spalva, tačiau ši spalva nėra įtin smarkiai sausinanti.




ANGEL tai vienintelė spalva iš šio šešetuko, kurios šiuo metu įsigyti Kylie svetainėje nėra. Tačiau manau, kad ši spalva anksčiau ar vėliau sugrįš, nes ne vieną kartą jau pastebėjau kaip Kylie grąžina limituoto leidimo spalvas trumpam laikui :) Angel apibūdinčiau kaip pakankamai tradicinę rožinę spalvą, tačiau kiek prigesintą - tą „prigesinimą“ ir pilkšvumą ištiesų galima matyti kiekvienoje naujoje spalvoje. Ši spalva yra ryškesnė už rausvą Koko K, bet truputį šviesesnė už Posie K. Mano pastebėjimas, kad iš visų mano turimų Kylie spalvų ši sausina labiausiai.



GINGER vidutinio tamsumo ruda spalva su raudonu prieskoniu, apibūdinama kaip terracota spalva. Ši spalva pakankamai unikali, nes yra prigesinta, o dažniausiai tokios plytinės spalvos būna labiau „rėkančios“. Kylie svetainėje ši spalva atrodo ryžesnė ir labiau oranžinė, tačiau ant savęs oranžiškumo beveik nematau. Formulė tokia pati kaip ir Moon spalvos, labai greitai nudžiūnanti ir pasausinanti.


KRISTEN spalva man asocijuojasi tiesiog su aviečių spalva, tik kaip ir visos - prigesinta, nėra įtin ryški. Labai turėtų patikti toms, kurios visos raudonos ar rožinės spalvos kiek per ryškios ar šaukiančios, ši tikrai subtilesnė. 



LOVE BITE tamsi slyvinė spalva, taip pat prigesinta. Nors tamsi, bet dengiasi labai puikiai ir lygiai, net be lūpų pieštuko. Formulė puiki, sausina labai minimaliai.


VIXEN yra dar tamsesnė slyvinė spalva su šiek tiek juodumo. Iš tiesų tai viena iš nekokybiškiausių spalvų, sudėtyje turi vos vos blizgių dalelyčių, nežinau ar dėl jų ar dėl pačios formulės dengiasi labai netolygiai, tai šviesiau tai tamsiau, tai matosi ir ant lūpų. Su čia spalva būtinai rekomenduočiau ant visų lūpų prieš tai naudoti tamsų lūpų pieštuką - swatchuose jokių pieštukų aš nenaudojau.


KYMAJESTY pilno dydžio spalva, kurios šiuo metu pardavime taip pat nėra. Tai viena iš metals serijos spalvų - įtin tamsi juodai melsva spalva, kuri visa yra blizgi. Kaip ir Vixen dengiasi labai netolygiai, ją geriausia sluoksniuoti ar net naudoti kaip top coat'ą, nes pati spalva yra pakankamai skaidri, geriausias apibūdinimas tiktų kaip skysti blizgučiai. Kita vertus ši spalva tikrai labai unikali ir tokia badass, tai tikrai ne kiekvienai dienai, bet drąsesniems makiažams tai puiki spalva. Tiesa, ji nėra tokios formulės kaip visos spalvos prieš tai - ji persiduoda ant kitų paviršių ir taip ilgai neišlieka.


Nuorodos :

Besame  

You May Also Like

0 komentarai (-ų)